Menu
Tietoja MaxFloor® Terassilaudoista

Tietoja MaxFloor® Terassilaudoista

Massiivilauta vai ontto? - molemmat hyviä mutta omaan tarkoitukseensa!

MaxFloor® puukomposiittilaudat ovat saatavissa sekä massiivilautana, että onttona lautana. Massiivilauta on helpompi muotoilla ja käsitellä. Ontot laudat taas kevyempiä sekä samalla yksinkertaisia. Hyvän lopputuloksen saamiseksi kannattaa käyttää päätylautaa tai listaa.

Molempia saatavissa samoilla kuviolla sekä mitoilla. Värit täsmäävät molempiin.

Parhaat ideat ja ratkaisut saat MaxFloor@ komposiittirakentamisen tuotekokonaisuudesta.

Tutustu projekteihin, suunnittelumalleihin ja esimerkkeihin ja sovella ne omaan kotiin. MaxFloor@ asennusjärjestelmä kattaa kaiken tarvitsemasi, aina perustuksesta, tunnelmavalaistukseen.

Toimii ja tuntuu puulta, mutta parempi

Voit käsitellä puukomposiittilautoja tavallisilla puutyöstöön tarkoitetuiulla välineillä. Voit porata, sahata hioa MaxFloor lautoja ihan perinteiseen tapaan. Perinteisiin kyllästettyjen lautojen hiominen ja maalausta ei tarvitse suorittaa - säästätä siis aikaa ja vaivaa. MaxFloor® puukomposiittirakenne pidetään puhtaana pesemällä rakenne miedolla pesuaineella. Tämä riittää, muuta et tarvitse tehdä!

Viereisestä kuvasta näet millaisia MaxFloor® terassilautoja on saatavissa.

Mallitr1

Mittatarkkuus ja tasalaatu

Säästä aikaa asennuksessa. Et tarvitse erikseen valikoida suoria ja virheettömiä lautoja. MaxFloor® laudat ovat tasalaatuisia ja mittatarkkoja. Laudat eivät väänny tai halkeile kuten perineiset kyllästetyt laudat. Jokainen lauta on tarkistettu ja laadukkaaksi todettu.
 

Helppo kiinnitys

Laudat voidaan kiinnittää monella tappa. Yleisin on T- kiinnike.

Se on muovinen kiinnike joka ruuvataan laudan ponttiin. Voit myös käyttää MaxFloor® Quick-Fix RST kiinnikettä. Katso lisätietoja kohdasta asennustarvikkeet.
 

Pinta ja pintakuvioinnit

MaxFloor® puukomposiittilautaan saat monenlaista pintaa. Yleisin on tiheäkuviointi.

Laudat toimitetaan aina kahdella pintakuvioinnilla. Voit siis helposti kääntää lauta ja siten valita minkälaisen pinnan haluiat terassiisi.  

 

Perustukset helposti MaxFloor pilarijalkojen avulla

Miksi kuluttaa aikaa perinteisen perustuksen tekemiselle ? - Käytä MaxFloor® pilarijalkoja! - MaxFloor® pilarijalat ovat portaattomasti säädettäviä kestäviä perustuksissa käytettäviä pilarijalkoja.  

 

Pilarijalat toimitetaan kiinnityksellä joka sopii niin normaali "kakkosneloselle" (48x100, tai 48x125) tai sitten MaxFloor runkomateriaaleihin sopivana.

Jalat ovat kevyitä ja helppoja asentaa. Säätäminen käy kädenkäänteessä keneltä tahansa. 

 

 

MaxFloor® Laatutakuu 

Jokainen MaxFloor® lauta on laadukas ja kestävä. Myönnämme takuun toimittamallemme laudoille. Katso lisätietoja kohdasta laatu ja takuu.

Last modified onSunday, 27 December 2015 11:20
Rate this item
(1 Vote)
back to top

ZTAG_body