Menu

Ideat

MaxFloor® Terassi tai laituri-ideat

MaxFloor® terassimateriaali soveltuu moneen. Sillä voi rakentaa laiturin, terassin tai vaikka kukkalaatikon. Materiaalissa korostuu kestävyys ja huolettomuus. 

MaxFloor soveltuu mm.

  • Terassimateriaaliksi
  • Parvekkeeseen
  • Leikkipaikkoihin
  • Julkisiin tiloihin, kahviloihin
  • Laituriksi
  • Mökille tai kotiin.

Laiturit

MaxFloor® sopii hyvin myös laituriin. Suunnittele kiinteästi tai kelluva laituri. Meiltä saat kaikki mitä tarvitset.

 la tai lai1

 

Valaistus

MaxFloor® terassikokonaisuuteen kuuluu myös MaxFloor Terassivalaistus. Voit valita terassilautaan asennettavat vähävirtaiset LED valot tai vaikkapa porrasvaloista. Vaihtoehtoja ja malleja on monia. 

led1 led2 led2

Terassivalaistuksella saat viimeistellyn lopputuloksen. Johdotus vedetään onton laudan sisälle, eli mitään ylimääräisiä johtoja ei tule näkyviin. Valot ovat kaikki ulkokäyttöön hyväksyttyjä IP67 RST tai alumiinirungolla varustettuja lamppuja. Yleisesti ne toimitetaan 3 tai 6 kpl/sarjassa. Sarja sisältää 240V/50Hz muuntajan 12V LED valoille. Valoteho riippuu mallista. 

 

Kaidejärjestelmät

Lopullisen ja täydellisen ulkonäön saat lisäämällä kokonaisuuteen myös komposiittikaiteet tai RST kaiteet turvalaseilla. Kysy lisätietoja jälleenmyyjältäsi.

rail 

 

Sulanapito

MaxFloor terassi toimii hyvin myös talvella. Talvella voit pitää terassin sulana asentamalla MaxFloor® antiIce sulanapitojärjestelmän terassilautoihin.

Näin terassisi pysyy sulana läpi vuoden.

ice1

Last modified onMonday, 06 April 2015 13:18
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Asentaminen Media »
back to top

ZTAG_body