Menu

Tietoja meistä

Tietoja meistä - MaxFloor® 

MaxFloor® on Suomalainen puukomposiittituote. MaxFloor® tuotemerkki kuuluu SelectorPRO Ltd. Konserniin. MaxFloor® suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan Euroopan sekä Aasian tehtailla sekä tehdasyhteistyökumppaneilla. Valmistuksessa käytetään parhaita raaka-aineita. Raaka-aineet kuljetetaan pääsääntöisesti Euroopasta tehtaille eri puolille maailmaa. Raaka-aine on peräisin puuteollisuudesta kuten kalusteteollisuudesta jne.

mnu0

Kaikki käytettävät materiaalit ovat kierrätysmateriaaleja tai teollisuuden puujätettä. 

Valmistuksessa noudatetaan yleisiä ISO laatustandardeja ja valmistusprosessit noudattavat aina niitä. Tehtaiden laatuaudit suoritetaan 2 kertaa vuodessa. Käytössä on ISO9001 laatujärjestelmä sekä ISO14001 ympäristöjohtamisjärjestelmä.

mnu0

MaxFloor® valmistuksessa hyödynnetään nykyaikaista tuotantoautomaatiota. Tehtaiden kapasiteetti ylittää 20000 tonnia puukomposiittilautaa vuodessa. Nykyaikaiset, tehokkaat laitokset pitävät puukomposiittituotteidemme laadun korkeana nyt ja myös jatkossa.

nabu

Yrityksellämme on jo yli 10 vuoden kokemus puukomposiiteista. Tavoitteenamme on toimittaa asiakkaillemme vain parhaita puukomposiittimateriaaleja.

nabu4

Last modified onFriday, 03 April 2015 17:15
Rate this item
(3 votes)
More in this category: « Laituri Tiedustelut »
back to top

ZTAG_body