Menu
Ominaisuudet

Ominaisuudet

MaxFloor® haastaa perinteiset kyllästetystä ja lämpöpuusta rakennetut terassit kestävyydellään ja helppohoitoisuudellaan ylivoimaisesti. Pinta on miellyttävä ja helppo pitää puhtaana. MaxFloor® laudat ovat helppoja käsitellä ja työstää. Kiinnitysvaihtoehtoja on monia, josta piilokiinnitys RST kiinnikkeillä yleisin. Laudat saatavissa kennorakenteisina sekä massiivi lautana. Kennorakenteeseen voit vaikka vetää johdotuksen terassivalaistukselle tai vaikka upottaa terassiin LED valaistuksen tunnelmaa luomaan.

Viimeistely

MaxFloor® pintaviimeistely on miellyttävä.

Prop1

Voit valita minkälaisen pinnan haluat. Vaihtoehtoja on monia. Vakiopinnat ovat; harjattu, hiottu ja puu.

Värit

MaxFloor® Vakioväreinä yleisesti saatavissa; ruskea, musta graffitti sekä klassinen harmaa. Edellisten lisäksi saatavissa muita värejä. Tutustu värikarttaan.


Huom! Värisävyt ei toistu luonnollisina tietokoneen näytöllä. Tutustu luonnolliseen väriskaalaan lähimmässä rautakaupassa. 

Asentaminsen helppous

MaxFloor® lautoja voidaan työstää tavallisilla työkaluilla, kuten sahalla, poralla, kuviosahalla ja ruuvinvääntimellä. Mitään erikoistyökaluja ei tarvita käyttää asennuksessa. Asennusjärjestelmä tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa sekä kiinnitys vakioidulla piilokiinnityksellä onnistuu keneltä tahansa. 

Värikylläisyys ja sävyt

MaxFloor® Ei harmaannu tai muuta väriään kurten perinteiset terassilaudat. MaxFloor® säilyttää ulkonäkönsä myös ajan kuluessa, sillä se haalistuu vuosien varrella hyvin vähäisesti. Yleisesti kestää 6-12 viikkoa, ennenkuin vakiokylläisyys alkaa asettua kohdalleen. Kaikki riippuu ympäristöstä, mutta muutokset ovat vähäisiä.

Ympäristöystävällisyys

MaxFloor® laudoissa käytetään kierrätysmateriaalia kuten puujätettä joka on talteentettu esim. kalusteteollisuudesta ja muista puuntyöstölaitoksista kuten sahoista. Edellisen lisäksi laudoissa hyödynnetään kierrätysmuovia (HDPE) joka myös on otettu talteen kierrätysjärjestelmässä. Kokonaisuuteen lisätään sideaineita ja pigmenttiä. Kaikki käytetyt materiaalit ovat ympäristöystävälisiä. Tutustu ympäristöstrategiaan sekä kierrätysjärjestelmään erikseen.

Pinnan kestävyys

MaxFloor® laudoissa pinta muodostetaan HDPE muoviseoksella. Koko lauta sidotaan jokapuolelta tällä materiaalilla. Tällä tavalla laudan ydin suojataan ja pidetään vahvana. Pinta on vahva ja iskuja kestävä. Mikäli pintaan tulee naarmuja, ne voidaan häivyttää karhunkielellä tai teräsvillalla hankaamalla varovaisesti. Pintaviimeistely vaikuttaa kestävyyteen huomattavasti. Katso lisätietoja kohdasta asennus ja hoito

Liukkaus 

MaxFloor® pinta on suunniteltu siten, että se muodostaisi mahdollisimman hyvän kitkan. Sateen kastelema lauta on kitkaltaan hyvä ja pitävä. Tähän vaikuttaa myös pintaviimeistelyn valinnat. Talvella mikä tahansa lauta on liukas, myös MaxFloor®. 

Last modified onSaturday, 24 January 2015 09:58
Rate this item
(4 votes)
More in this category: « Terassimalli 5 Ympäristöseloste »
back to top

ZTAG_body