Menu
Pintaviimeistelyt

Pintaviimeistelyt

Pintaviimeistelyt - Värivaihtoehdot 

Voit valita värit mieleisesi MaxFloor® kahdeksasta värivaihtoehdosta. Kaikki sävyt ovat kauniita yksinään, mutta myös keskenään yhdisteltävissä terassikokonaisuuksiksi. Yleisesti laudassa onkaksi pintakuviota, eli voit vapaasti yhdistää eri pinnat kesenään. Yleiset värit ovat; musta graffitti, Klassisen harmaa sekä ruskea. 

 colors

Valitettavasti värit ei toistu oikeanlaisina tietokoneen näytöllä. Ole hyvä ja pyydä koepala sekä tutustu väreihin lähimmässä hyvinvarustetussa rautakaupassa kautta maan.   

 

Pintaviimeistelyt - pintavaihtoehdot 

MaxFloor® terassilautojen ja muiden tuotteiden osalta pintaviimeistely on yleisesti jokin kolmesta vaihtoehdosta; Puukuviointi, Hiottu (vakiotoimitus), harjattu. 

pinnat
Tämän lisäksi varsinaisen laudan uritus voi olla erilainen riippuen laudan tyypistä. Yleisesti toimitamme kaksipuoleisen laudan jossa toinen puoli on ns. tiheäkuvioinen ja toinen taas harvakuvioinnilla. Leveämmässä laudassa on käytetty sekä tiheää, että harvakuviointia. Tällöin voidaan laudan asettelu toteuttaa siten, että kuviointi on jatkuva.

Alla muutama esimerkki vakiotoimituksessa olevasta lautakuvinoinnista.

pinnat

 

Last modified onSaturday, 24 January 2015 15:06
Rate this item
(1 Vote)
back to top

ZTAG_body