Menu

Huolto ja kunnossapito

MaxFloor® Kunnossapito

MaxFloor® on kestävä materiaali jonka materiaalimuutokset ovat hyvin pieniä. Tyypillisesti materiaali hieman muuttuu väriltään, mutta huomattavan vähäistä kuitenkin. Yleisesti MaxFloor® puukomposiittiterassia ei tarvitse kuin pitää puhtaana. MaxFloor® terassia ei tarvitse maalata, hioa tai muutoin käsitellä millään aineilla. 

MaxFloor® terassi pestään haalealla vedellä jossa on vähän pesuainetta (Lattian puhdistus saippualiuos). Ennen pesua, käytä harjaa ja harjaa kaikki irrallinen lika pois esim. lautojen tiheäkuvioisesta pinnasta. Sen jälkeen pese kostealla laittiamopilla laudat. Emme suosittele painepesurien käyttöä, vaikka se onkin hyvä ja nopea tapa. 

Uusi terassi kannattaa heti asennuksen jälkeen siivota ja pestä, jotta varastoinnin jälkeiset epäpuhtaudet poistuu.

Naarmut ja tarhrat

Terassilautojen hankalat tahrat pestään pois normaalilla pesuaineella. Emme suosittele vahvojen aineiden/kemikaalien käyttöä, kuten lakkabensiiniä tai vastaavia. Heti likaantumisen jälkeen puhdistus on aina helpompaa kuin pinttyneen lian puhdistaminen. 

Naarmut tai pinttyneet läikät 

  • poista naarmut hiomalla karhunkielellä tai teräsvillalla. Hio kevyesti laudan urien mukaisesti.
  • poista pöly hionnan jälkeen 
  • tarkista tulos, ja hio tarvittaessa lisää. 

Jää ja lumi

MaxFloor-komposiitti ei ole oletuksena liukas mutta talvella pinnan päälle jäätynyt vesi ja loska voi tehdä pinnasta osittaisesti liukkaan. Noudata varovaisuutta poistaessasi jäätä ja lunta. Älä koskaan käytä metallisia lapioita tai muita teräviä välineitä. Vältä myös suoria iskuja, ne voivat aiheuttaa jälkiä pintaan. 

Palaneet kohdat tai hankalat tahrat

  • poista naarmut hiomalla karhunkielellä tai teräsvillalla. Hio kevyesti laudan urien mukaisesti.
  • poista pöly hionnan jälkeen 
  • tarkista tulos, ja hio tarvittaessa lisää. 

 

Last modified onMonday, 13 February 2017 07:20
Rate this item
(0 votes)
More in this category: « Kierrätys Asentaminen »
back to top

ZTAG_body